Köpa produkter till dina djur på internet

Under pandemin har många skaffat en ny familjemedlem, kanske en hund eller en katt. Det har plötsligt funnits tid över när nära och kära inte fått ta emot besök, och när många jobbat hemifrån har ett djur fått en viktig roll. Om du inte får ha den sociala kontakt som annars är vanligt i ditt liv, har ett djur kanske ersatt en del av ensamheten. Barn som inte kunnat gå i skolan som förut har alldeles säkert mått bra av att få en hund eller katt att gosa med. Ett husdjur ger mycket kärlek och känner av när du inte mår bra. Bättre sällskap och kärlek går inte att få.

Molnbaserat kassasystem

En världsledande Unified Commerce plattform med kassasystemet POS är Sitoo. De digitaliserar den fysiska handeln och binder samman butikerna med varandra och med e-handeln i realtid. Detta gör att detaljhandeln kan sälja och leverera varor från vilket lager som helst och även hantera returer överallt. De berättar mer på sin hemsida om hur det fungerar. Sitoo samarbetar med många kända kedjor och du kan även använda deras tjänster när du ska handla djurprodukter på nätet.

Fler köper produkter till sina djur på nätet

Under de senaste åren har det blivit allt mer vanligt att köpa produkter till sina husdjur på nätet. När Coronapandemin dök upp blev det svårt att köpa produkter i de djuraffärer som finns. Många av dessa djuraffärer hade redan en stor nätförsäljning av djurprodukter. I och med pandemin började även vanliga matbutiker som exempelvis Coop sälja produkter till djur, läs mer här om hur det fungerar. Coops omsättning har under de senaste tolv månaderna ökat med omkring 300 procent. De populäraste produkterna som säljs på deras nätsida är produkter till hundar och katter. De kunder som köper mest bor oftast på landsorten och i tätorten, medan de som bor i storstäderna inte är lika många.

Smidigt att handla djurprodukter online

Det är väldigt smidigt att shoppa djurprodukter på nätet. Du söker på det du behöver, kanske kattmat, kattsand, kattleksaker, hundmat, påsar att ha för att ta upp hundbajs med och mycket mer. Kattsand är väldigt tungt att släpa på och nätbutikerna brukar erbjuda gratis frakt när du köpt för en viss summa. När du beställt allt du vill ha, går du till kassan och väljer betalningssätt.

VetZoo

En av Sveriges ledande nätbutiker för djurägare är VetZoo. Där hittar du ett stort sortiment av produkter av bästa kvalitet. När du beställer varor kan du även få veterinärrådgivning gratis. Du får dina varor snabbt hemlevererade, endast inom en till tre dagar inom hela Sverige. Bor du på landet och har lantbrevbärare tar det en eller två dagar extra. Du kan också välja om du vill ha dina varor levererade ända fram till dörren eller hämta på närmaste ombud som Postnord anlitar. Köper du tunga saker som kattsand och stora påsar katt- eller hundmat är det perfekt att få varorna fram till dörren. Du behöver heller inte vara hemma för att ta emot leveransen, du skriver när du kommer till kassan var du vill att ombudet ska ställa varorna. Betalar gör du säkert med Klarna.